Geluidstechniek

In 2000 ben ik gestart als freelance geluidstechnicus onder de naam PUUR Geluidstechniek. Met klanten als The Scene, Focus Showequipment, Wentink Events, Saturday Night Fever, Ampco, The Umbilical Brothers, Hans Dorrestijn, Scapino Ballet, ontelbare evenementen, televisieshows en vele anderen heb ik enorm veel ervaring opgedaan en nog meer geleerd.

In de naam PUUR Geluidstechniek zit mijn visie over het versterken van geluid; het zo natuurgetrouw mogelijk weergeven van hetgeen zich op de b├╝hne afspeelt. En ook in mijn handelen komt dit pure terug; ik ben praktisch, probleemoplossend, behulpzaam en klantgericht ingesteld.

In de jarenlange ervaring  als geluidstechnicus heb ik mij ook verdiept in andere disciplines; licht, video, productie. Het  werd mij steeds duidelijker dat een goede samenwerking tussen alle disciplines leidt tot de mooiste producties.

Het ligt in mijn karakter om ervoor te zorgen dat anderen het naar hun zin hebben en optimaal kunnen presenteren en zodoende is mijn focus in de loop der tijd steeds meer aan het verschuiven naar de technische productie kant van mijn vak. Van voorbereiding tot uitvoering.